Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Werken bij
Werken bij

Wegens specialisatie en uitbreidingen heeft Logisticon regelmatig meerdere functies vacant. Mocht u willen solliciteren op een van de vermelde functies, stuur dan uw motivatie inclusief curriculum vitae ter attentie van de afdeling personeelszaken.

Mocht u interesse hebben in een functie binnen onze organisatie en staat uw functie er niet bij, laat u dan niet weerhouden en stuur een open sollicitatie met uw cv.

Business controller
Wil jij werken bij een organisatie waar je echt impact kan maken en waar bijzonder veel waarde aan duurzaam ondernemen wordt gehecht? Heb je daarbij een goede financiƫle basis (HBO/WO) en beschik je over sterke communicatieve en analytische vaardigheden?
Medewerker HR (24 uur)
Samen met de manager HR vorm je het HR team. Je zult je bezighouden met diverse administratieve werkzaamheden, het coƶrdineren van sollicitatieprocedures en het beantwoorden van vragen van personeel.
Medewerker Assemblage
De afdeling assemblage voegt door ons ontwikkelde componenten en ingekochte onderdelen (denk hierbij aan o.a. filters, afsluiters en flenzen) samen aan de hand van werktekeningen tot een zuiveringsinstallatie.
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.