Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Werken bij
Werken bij

Wegens specialisatie en uitbreidingen heeft Logisticon regelmatig meerdere functies vacant. Mocht u willen solliciteren op een van de vermelde functies, stuur dan uw motivatie inclusief curriculum vitae ter attentie van de afdeling personeelszaken.

Mocht u interesse hebben in een functie binnen onze organisatie en staat uw functie er niet bij, laat u dan niet weerhouden en stuur een open sollicitatie met uw cv.

Applicatiebeheerder
Wij zoeken een applicatiebeheerder! Vind jij het leuk om ERP- en PDM-software te beheren, rapportages en dashboards te ontwikkelen en collega's te ondersteunen bij ICT-problemen? Bekijk dan de vacature!
Procestechnoloog
Wij zijn op zoek naar een procestechnoloog! Je speelt een cruciale rol in het optimaliseren van de processen van onze zuiveringsinstallaties. Werk o.a. aan de reiniging van UF- en RO-systemen en bedenk operatiestrategieën voor optimale waterproductie.
Medewerker mobilisatie
Kom jij werken als medewerker mobilisatie bij Logisticon? Test, controleer, repareer en stel installaties samen zodat ze kunnen worden geïnstalleerd bij de klant.
Service Engineer
Wij zoeken een service engineer! Ga zelfstandig op pad in Nederland of het buitenland om Logisticon's installaties in bedrijf te stellen of service en onderhoud te verlenen aan de installaties. Bekijk de hele vacature hier en neem contact op!
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.