Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Nieuws
Nieuws

Op deze pagina blijft u op de hoogte van de laatste nieuwsberichten en ontwikkelingen bij Logisticon.
U kunt zich uiteraard ook aanmelden voor de nieuwsbrief of de LinkedIn-pagina van Logisticon volgen.

Energieopslagsysteem bij Logisticon zorgt voor minder milieubelasting
Geplaatst op: 26-10-2023
De energieopslagcontainer is een mooie stap in Logisticon's duurzaamheidsambitie. Door de inzet van hergebruikte (fiets)batterijen en materialen helpt Logisticon mee aan het versnellen van de circulaire economie, wat zorgt voor minder milieubelasting.
Wist u dat…
Geplaatst op: 18-10-2023
Wist u dat... Logisticon klanten heeft over de hele wereld, van Europa tot Zuid-Amerika en Azië? Maar ook dat er dichter bij huis installaties van Logisticon staan?
Ontmoet Logisticon op Aquatech Amsterdam! - PP.KO.04
Geplaatst op: 11-10-2023
Van 6 tot 9 november 2023 vindt Aquatech plaats in de RAI in Amsterdam. Natuurlijk is ook Logisticon weer aanwezig. U kunt op Aquatech één van Logisticon’s grote ultrafiltratie-units, de UF2880, van binnen en buiten bekijken. Ontdek de unit op stand PP.KO.
Pilot met RO-installatie van Logisticon vermindert zoutzuurverbruik
Geplaatst op: 06-10-2023
Tijdens een periode van zoutzuurschaarste klopte een chemisch bedrijf bij Logisticon Water Treatment aan voor een oplossing. Een gebrek aan zoutzuur heeft grote gevolgen. Logisticon werd gevraagd naar de mogelijkheden van een RO-installatie.
Aanvoer van gezuiverd water veiliggesteld voor chemiefabriek met de Mobile Water Solutions van Logisticon
Geplaatst op: 19-09-2023
Een Scandinavische fabriek wil de toekomstige aanvoer van gezuiverd water voor zijn productielocatie veiligstellen. Momenteel wordt het water uit een nabijgelegen meer gebruikt, met geen of weinig voorbehandeling.
Nieuwe uitvoering van Logisticon’s chemieopslag- en doseeroplossing
Geplaatst op: 06-09-2023
Logisticon heeft een nieuwe chemieopslag- en doseeroplossing ontwikkeld. Deze oplossing wordt ook wel een “Chemdose” genoemd en was tot op heden beschikbaar met een inhoud van 10m3 en 15m3. De nieuwste uitvoering heeft een inhoud van 1,5m3.
inDENSE®: Verbeterde slibbezinkbaarheid en fosfaatverwijdering voor minimale CAPEX
Geplaatst op: 23-08-2023
Afgelopen voorjaar heeft Logisticon in samenwerking met Sweco op de rioolwaterzuivering Terneuzen de eerste inDENSE®-installatie van Nederland gerealiseerd.
Een tijdelijke installatie, vaak een passende oplossing
Geplaatst op: 20-06-2023
Twee fabrieken maakten gebruik van een afvalwaterzuiveringsinstallatie die één van deze fabrieken beheerde. De fabriek die de zuivering beheerde veranderde van eigenaar en zo stopte de mogelijkheid voor de andere fabriek om haar afvalwater daar te lozen.
Logisticon viert 35-jarig bestaan en vernieuwing van het pand met spectaculair bedrijfsfeest!
Geplaatst op: 14-06-2023
Logisticon vierde afgelopen weekend haar 35-jarig bestaan. Het werd een weekend gevuld met diverse activiteiten, waaronder een relatiedag, een open dag en een spetterend personeelsfeest als afsluiter.
Logisticon Water Treatment bestaat 35 jaar!
Geplaatst op: 01-06-2023
Logisticon is trots aan te kondigen dat het bedrijf dit jaar haar 35-jarig jubileum viert. Het bedrijf opent daarom haar deuren op zaterdag 10 juni. Kom langs en bezichtig het nieuwe kantoorpand en de fabriekshal onder het genot van een hapje en drankje!
De verbouwing en verduurzaming van Logisticon
Geplaatst op: 30-05-2023
Het kantoorpand en de fabriekshal van Logisticon zijn helemaal vernieuwd en al enige tijd volledig operationeel. Door de veranderingen kan Logisticon haar klanten nog beter van dienst zijn.
Logisticon blijft verduurzamen
Geplaatst op: 26-05-2023
Logisticon heeft een primeur! Bij het pand in Groot-Ammers wordt een circulaire energieopslagcontainer geplaatst. Het energieopslagsysteem slaat de energie op die door de 1000 zonnepanelen op het pand opgewekt worden.
Logisticon’s nieuwe bedrijfsfilm staat online!
Geplaatst op: 12-05-2023
Logisticon presenteert trots haar bedrijfsfilm, die de kernwaarden duurzaamheid, vertrouwen en kwaliteit van Logisticon belicht. De film werpt een blik op de wereld van het bedrijf.
Door Logisticon ontwikkelde chemieopslag- en doseeroplossingen voor verhuur beschikbaar
Geplaatst op: 26-04-2023
Logisticon heeft verschillende chemieopslag- en doseeroplossingen ontwikkeld. Deze oplossing wordt een “Chemdose” genoemd, momenteel uit voorraad leverbaar.
Logisticon aanwezig op Maintenance Next
Geplaatst op: 24-03-2023
Van 18 t/m 20 april 2023 vindt Maintenance Next plaats in Rotterdam Ahoy en daar kan Logisticon natuurlijk niet ontbreken.
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.