Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Dankzij Verhuuroplossing ervaart klant de gewenste kwantiteit- en kwaliteit.

Logisticon Verhuur heeft de vraag gekregen om een volledige waterbehandeling te leveren voor een klant uit Noord-Nederland, die plantaardig eiwit uit aardappelen maakt. De klant had te maken met de aardappelcampagne in combinatie met een productie-uitbreiding.

Bij de gevraagde productie-uitbreiding was tevens voor een periode van minimaal 8 maanden extra (demi-) proceswater vereist. Voor de productie van dit proceswater moest het water uit een nabijgelegen rivier in meerdere stappen worden behandeld. De hiervoor bedachte verhuuroplossing bestaat uit ultrafiltratie, actiefkoolfiltratie, omgekeerde osmose en UV-desinfectie.

Na een snelle mobilisatie en levering van de benodigde componenten kon de installatie op tijd voor de campagne worden opgestart. Met succes! Want bij de opstart leverde de huurinstallatie direct al de gewenste kwaliteit proceswater voor betreffende doeleinden in de fabriek.

Als extra service levert Logisticon de gewenste procesondersteuning met behulp van 24/7 remote monitoring. Dankzij deze oplossing kan de opdrachtgever nu volledig vertrouwen op de gewenste proceswaterkwantiteit en -kwaliteit. Dit is wat we Service+ noemen bij Logisticon.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Meer nieuws
Toekomstbestendig met Logisticon
In de huidige tijd is het een must om rekening te houden met de toekomst en het milieu. Hoe verlaag je de CO2-uitstoot en hoe kun je materialen of producten optimaal hergebruiken? Logisticon houdt zich hier intern mee bezig, maar denkt ook mee met klanten.
Lees meer
PFAS: wat het is en Logisticon’s oplossingen
Stoffen als PFOS, PFOA en producten uit het GenX-proces krijgen steeds meer aandacht vanwege mogelijk nadelige gezondheidseffecten op mens en dier. Wat is PFAS precies en wat zijn Logisticon's mogelijke oplossingen voor verwijdering uit water?
Lees meer
Drinkwatervoorziening voor de toekomst veiliggesteld door nieuwbouw zuiveringsstation
In 2021 is Oasen gestart met de volledige nieuwbouw van zuiveringsstation De Put in Nieuw-Lekkerland. Logisticon Water Treatment heeft in opdracht van Oasen het ontwerp en de bouw van de RO-membraaninstallaties verzorgd.
Lees meer
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.