Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
De nieuwe LogistiContour is uit!

Logisticon heeft wederom een nieuwe LogistiContour gerealiseerd. Ditmaal de september editie met leuke en innovatieve nieuwsitems. Onder andere de introductie van een nieuwe CapNF, een samenwerking met Oasen en nog meer. Ook is er aandacht voor de groei van het bedrijf en de huidige nieuwbouw aan energieweg 2.

Wil je je aanmelden voor de online nieuwsbrief, klik dan hier. Via onderstaande link kun je de september editie van de LogistiContour bekijken.

LogistiContour

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Meer nieuws
Wereldwaterdag 2024
Vandaag, 22 maart, is het Wereldwaterdag. Deze internationale dag is door de Verenigde Naties in het leven geroepen om aandacht te vragen voor water en alle problemen daaromheen.
Lees meer
Aqua Nederland 2024 zit er weer op en wat was het een succes!
Het team van Logisticon blikt vol enthousiasme terug op dagen vol waardevolle ontmoetingen met zowel bestaande als potentiële klanten en partners. Dank aan iedereen die de tijd heeft genomen om de inDENSE® te bewonderen.
Lees meer
inDENSE®-technologie verder omarmd door Nederlandse waterschappen
De inDENSE®-technologie wordt meer en meer omarmd door de Nederlandse waterschappen en begin 2024 is door Logisticon op de rioolwaterzuivering van Amsterdam-West op één van de nabezinktanks als pilot een installatie van 6 inDENSE®-cyclonen geplaatst.
Lees meer
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.