Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Door Logisticon ontwikkelde chemieopslag- en doseeroplossingen voor verhuur beschikbaar

Logisticon heeft verschillende chemieopslag- en doseeroplossingen ontwikkeld. Deze oplossing wordt een “Chemdose” genoemd. Een Chemdose is een mobiele opslag- en doseerinstallatie welke geschikt is voor diverse soorten chemicaliën. De installatie wordt o.a. toegepast als alternatieve opslag bij onderhoudswerkzaamheden, vervanging bij afkeur van oude opslaginstallaties en als tijdelijke maatregel voor neutralisatie van afvalwater, opslag van coagulanten, flocculanten, etc. Er zijn Chemdose units met een inhoud van 10m3 en 15m3, momenteel uit voorraad leverbaar.

De voordelen van een Chemdose zijn:

  • Standaard voorzien van vulkast, overvulbeveiliging en lekdetectie;
  • Gebouwd op een robuust frame en daardoor eenvoudig te vervoeren, plaatsen en installeren;
  • Kan worden uitgerust met een of twee doseerpompen;
  • Gebouwd conform de laatste PGS31 / BRL SIKB 7800-richtlijnen;
  • Optioneel te leveren met een gaswasser voor uitdampende chemicaliën.

Dankzij de flexibiliteit van verhuur kunt u een Chemdose huren voor een week, maar ook voor meerdere jaren! Geïnteresseerd? Neem contact op met Logisticon via +31 184 60 82 60.

Meer informatie over de Chemdose en de andere slimme oplossingen van Logisticon vindt u hier.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Meer nieuws
Logisticon Water Treatment bestaat 35 jaar!
Logisticon is trots aan te kondigen dat het bedrijf dit jaar haar 35-jarig jubileum viert. Het bedrijf opent daarom haar deuren op zaterdag 10 juni. Kom langs en bezichtig het nieuwe kantoorpand en de fabriekshal onder het genot van een hapje en drankje!
Lees meer
Logisticon blijft verduurzamen
Logisticon heeft een primeur! Bij het pand in Groot-Ammers wordt een circulaire energieopslagcontainer geplaatst. Het energieopslagsysteem slaat de energie op die door de 1000 zonnepanelen op het pand opgewekt worden.
Lees meer
Logisticon aanwezig op Maintenance Next
Van 18 t/m 20 april 2023 vindt Maintenance Next plaats in Rotterdam Ahoy en daar kan Logisticon natuurlijk niet ontbreken.
Lees meer
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.