Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Het is tijd om Logisticon collega’s in het zonnetje te zetten: 12,5 jaar in dienst!

Deze maand heeft Logisticon het genoegen om met niet één, niet twee, maar drie fantastische collega’s te vieren dat zij al 12,5 jaar in dienst zijn!

Dank je wel, Raymon Batens, Gea Voorrips en Roy den Hartog voor jullie toewijding en harde werk de afgelopen jaren. Met jullie eigen talenten en kennis hebben jullie bijgedragen aan het succes van Logisticon en het enthousiasme op de werkvloer.
Op naar de volgende 12,5?

Ook werken bij Logisticon? Bekijk de vacatures hier

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Meer nieuws
Pilot van Logisticon bij USG succesvol afgesloten
USG is een utility bedrijf dat verantwoordelijk is voor de inkoop, productie, distributie en verkoop van onder andere geflocculeerd kanaalwater aan het gehele industrieterrein Chemelot in Geleen.
Lees meer
Logisticon neemt leerlingen mee in de wereld van techniek
Op woensdag 17 april opende Logisticon haar deuren voor enthousiaste groep 7 leerlingen van vijf basisscholen uit Groot-Ammers, Nieuwpoort/Langerak en Streefkerk.
Lees meer
Logisticon’s ultrafiltratie-installatie getest
Op een groot chemiecluster in Duitsland zijn plannen om een nieuwe fabriek te bouwen. Voor deze nieuwe fabriek is gezuiverd oppervlaktewater nodig.
Lees meer
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.