Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Logisticon aanwezig op Maintenance Next

Van 18 t/m 20 april 2023 vindt Maintenance Next plaats in Rotterdam Ahoy en daar kan Logisticon natuurlijk niet ontbreken.

Maintenance Next is de grootste technologie- en onderhoudsexpo van de Benelux. Meer dan 250 nationale en internationale exposanten laten de belangrijkste innovaties op het gebied van (industrieel) onderhoud zien en er is een uitgebreid kennisprogramma gedurende de gehele beurs.

Logisticon Water Treatment is dé aanbieder voor industriële waterbehandeling. Logisticon’s complete portfolio van technologieën richt zich op een breed scala van slimme waterbehandelingsoplossingen. Deze zijn ontworpen om u (turn-key) te helpen uw gewenste hoeveelheid en kwaliteit industrieel proceswater te produceren, water te hergebruiken, of om te helpen voldoen aan uw effluentkwaliteit voor afvalwaterlozing. De waterprofessionals van Logisticon hebben tevens veel specifieke kennis over bijvoorbeeld PFAS-verwijdering, microplastics en andere (afval)wateruitdagingen.

Logisticon bezit Europa’s grootste verhuurvloot voor waterzuiverings- en waterbehandelingscomponenten. U kunt bij Logisticon terecht voor losse componenten en voor fullscale-installaties. Ook pilot-installaties en/of het financieren/aanschaffen van installaties behoren tot de mogelijkheden.

U vindt Logisticon op Maintenance Next bij stand 5.207. Logisticon’s team van waterprofessionals ziet u daar graag!

Ga voor meer informatie over Maintenance Next naar https://www.maintenancenext.nl/.

Wilt u een toegangskaart ontvangen, klik dan hier.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Meer nieuws
Logisticon Water Treatment bestaat 35 jaar!
Logisticon is trots aan te kondigen dat het bedrijf dit jaar haar 35-jarig jubileum viert. Het bedrijf opent daarom haar deuren op zaterdag 10 juni. Kom langs en bezichtig het nieuwe kantoorpand en de fabriekshal onder het genot van een hapje en drankje!
Lees meer
Logisticon blijft verduurzamen
Logisticon heeft een primeur! Bij het pand in Groot-Ammers wordt een circulaire energieopslagcontainer geplaatst. Het energieopslagsysteem slaat de energie op die door de 1000 zonnepanelen op het pand opgewekt worden.
Lees meer
Door Logisticon ontwikkelde chemieopslag- en doseeroplossingen voor verhuur beschikbaar
Logisticon heeft verschillende chemieopslag- en doseeroplossingen ontwikkeld. Deze oplossing wordt een “Chemdose” genoemd, momenteel uit voorraad leverbaar.
Lees meer
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.