Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Logisticon gaat van het gas af!

De uitbreiding bij Logisticon is in volle gang. Het jaar is begonnen met het plaatsen van een nieuwe portaalkraan op het nieuwe buitenterrein aan Ambachtsweg 34. Na het plaatsen van de terreinverlichting en het afmaken van het straatwerk is het buitenterrein afgerond. In week 6 gaat de verbouwing van het kantoorpand van start, dit gaat tot september 2021 duren. Verder wordt er in week 20 een start gemaakt met de bouw van de nieuwe bedrijfshal tussen Energieweg 2 en Ambachtsweg 34.

Na de verbouwing functioneert Logisticon geheel zonder aardgas, zowel op kantoor als in de bedrijfshallen. Deze worden tevens voorzien van een volledige koeling. Daarnaast komt de ventilatie hoger te hangen dan het bouwbesluit, wat voor een hoger comfort en beter binnenklimaat zorgt. Ook is het stroompunt verzwaard om te zorgen dat de warmtepompen, die veel stroom verbruiken, goed kunnen functioneren. Het energielabel van het kantoor wordt na verbouwing Label A of beter en voldoet daarmee ruimschoots aan de wetgeving van 2023 (Label C of beter). Verder voldoet het energie monitoring- en bewakingssysteem direct na de verbouwing aan de eisen van het Activiteitenbesluit Milieubeheer. Er is een mogelijkheid om groepen elektriciteit uit te schakelen en de zonnepanelen terug te regelen als er teveel elektriciteit aan het net wordt teruggeleverd.

Logisticon komt volgende maand weer met een nieuwe update aangaande de grote verbouwing.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Meer nieuws
Logisticon’s ultrafiltratie-installatie getest
Op een groot chemiecluster in Duitsland zijn plannen om een nieuwe fabriek te bouwen. Voor deze nieuwe fabriek is gezuiverd oppervlaktewater nodig.
Lees meer
Kwaliteit drinkwater Zweedse gemeente veiliggesteld
Eind 2023 klopte een Zweedse drinkwatervoorziening, verantwoordelijk voor het drinkwater van een grote gemeente, bij Ramson AB aan, Logisticon's partner in Zweden. In de drinkwaterbron had een bacterie uitbraak plaatsgevonden.
Lees meer
Wereldwaterdag 2024
Vandaag, 22 maart, is het Wereldwaterdag. Deze internationale dag is door de Verenigde Naties in het leven geroepen om aandacht te vragen voor water en alle problemen daaromheen.
Lees meer
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.