Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Logisticon groeit!

Bij Logisticon Water Treatment zijn we druk bezig met het realiseren van ons nieuwbouw project. Als groeiend bedrijf is het noodzakelijk om voldoende werkruimte te hebben, omdat je op die manier optimaal kan blijven presteren. Met Ambachtsweg 34 heeft Logisticon hier de oplossing voor gevonden. Het terrein, dat achter Energieweg 2 is gevestigd, is de ideale locatie om ons bedrijfsterrein uit te breiden. Het voormalig bowling centrum is afgebroken en wordt in de nabije toekomst in gebruik genomen door Logisticon Water Treatment.

Met deze terreinuitbreiding kan Logisticon doorgroeien en de huidige activiteiten doorzetten. Door het plaatsen van een duiker wordt een deel van de sloot in beslag genomen, dit verplicht Logisticon er toe om water te compenseren. Langs het pand waar eerst de ‘kinderboerderij” te vinden was, zal vanaf week 34 grond weggegraven worden om water terug te geven. Uiteindelijk zullen daar streek eigen knotwilgen worden neergezet om het landelijke karakter te behouden.

Door onder andere het plaatsen van een nieuwe portaalkraan en het aanleggen van een extra werkplaats, kunnen wij onze klanten optimaal bedienen. Deze kraan wordt begin 2021 geplaatst. Er zal door het aanbrengen van een duiker in de sloot een verbinding worden gemaakt tussen de twee terreinen.

Doordat er een nieuwe werkplaats wordt gebouwd neemt Logisticon Energieweg 8, wat nu fungeert als kantoor en opslag, tijdelijk in gebruik als werkplaats. Hier zal begin november tot en met einde van de bouw gebruik van worden gemaakt, om de werkplaats goed te kunnen organiseren wordt er gebruik gemaakt van een magazijntent die tijdelijk als magazijn fungeert.

Begin 2021 wordt het huidige kantoorpand aan Energieweg 2, leeggeruimd om ook daar de verbouwing te starten. Er wordt onder andere een derde laag op het huidige kantoorgebouw geplaatst. Zo kunnen werkplekken en vergaderruimtes beter worden ingericht. Het karakter van het familiebedrijf zal weerspiegeld worden in de inrichting en lay-out van het kantoor en pand. Naast het uitbreiden van werkplekken en vergaderruimtes, wordt de kantine vernieuwd. Aangrenzend de kantine komt een buitenterras waar zomers geluncht kan worden. Het is van belang dat er een aangename werkomgeving wordt gecreëerd en dat het bedrijfs-DNA goed zichtbaar is. Het pand van Logisticon zal na de verbouwing ongeveer 2.500 m2 groter worden dan dat het nu is, daar komt het nieuwe buitenterrein van ambachtsweg 34 nog bij.

Wij zullen u uiteraard up-to-date blijven houden over de laatste ontwikkelingen van Logisticon en onze nieuwbouw.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Meer nieuws
Logisticon neemt leerlingen mee in de wereld van techniek
Op woensdag 17 april opende Logisticon haar deuren voor enthousiaste groep 7 leerlingen van vijf basisscholen uit Groot-Ammers, Nieuwpoort/Langerak en Streefkerk.
Lees meer
Logisticon’s ultrafiltratie-installatie getest
Op een groot chemiecluster in Duitsland zijn plannen om een nieuwe fabriek te bouwen. Voor deze nieuwe fabriek is gezuiverd oppervlaktewater nodig.
Lees meer
Kwaliteit drinkwater Zweedse gemeente veiliggesteld
Eind 2023 klopte een Zweedse drinkwatervoorziening, verantwoordelijk voor het drinkwater van een grote gemeente, bij Ramson AB aan, Logisticon's partner in Zweden. In de drinkwaterbron had een bacterie uitbraak plaatsgevonden.
Lees meer
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.