Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Logisticon is aanwezig op Aquatech Amsterdam

Met ruim 15.000 bezoekers uit de hele wereld is de Aquatech Amsterdam de meest toonaangevende vakbeurs voor proces-, drink- en afvalwater. Van 2 - 5 november vindt u Logisticon Water Treatment op het buitenterrein van de RAI voor ingang K, met een opstelling van de innovatieve UF2880.
Deze mobiele Ultrafiltratie unit met een capaciteit tot max 200 m3/uur) kan plug en play, inclusief beheer op afstand, op elke gewenste locatie worden geplaatst en kenmerkt zich door z’n hoge betrouwbaarheid en brede inzetbaarheid … ook onder uitdagende condities. 

Logisticon Water Treatment presenteert zich op de Aquatech Amsterdam in samenwerking met DuPont Water Solutions, die u vindt in hal 1, stand 01.112.

Kom langs en laat je adviseren door de échte water professionals.

Klik hier voor een gratis toegangskaart

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Meer informatie over de UF2880 vindt u hier.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Meer nieuws
Toekomstbestendig met Logisticon
In de huidige tijd is het een must om rekening te houden met de toekomst en het milieu. Hoe verlaag je de CO2-uitstoot en hoe kun je materialen of producten optimaal hergebruiken? Logisticon houdt zich hier intern mee bezig, maar denkt ook mee met klanten.
Lees meer
PFAS: wat het is en Logisticon’s oplossingen
Stoffen als PFOS, PFOA en producten uit het GenX-proces krijgen steeds meer aandacht vanwege mogelijk nadelige gezondheidseffecten op mens en dier. Wat is PFAS precies en wat zijn Logisticon's mogelijke oplossingen voor verwijdering uit water?
Lees meer
Drinkwatervoorziening voor de toekomst veiliggesteld door nieuwbouw zuiveringsstation
In 2021 is Oasen gestart met de volledige nieuwbouw van zuiveringsstation De Put in Nieuw-Lekkerland. Logisticon Water Treatment heeft in opdracht van Oasen het ontwerp en de bouw van de RO-membraaninstallaties verzorgd.
Lees meer
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.