Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Logisticon is aanwezig op Aquatech Amsterdam

Met ruim 15.000 bezoekers uit de hele wereld is de Aquatech Amsterdam de meest toonaangevende vakbeurs voor proces-, drink- en afvalwater. Van 2 - 5 november vindt u Logisticon Water Treatment op het buitenterrein van de RAI voor ingang K, met een opstelling van de innovatieve UF2880.
Deze mobiele Ultrafiltratie unit met een capaciteit tot max 200 m3/uur) kan plug en play, inclusief beheer op afstand, op elke gewenste locatie worden geplaatst en kenmerkt zich door z’n hoge betrouwbaarheid en brede inzetbaarheid … ook onder uitdagende condities. 

Logisticon Water Treatment presenteert zich op de Aquatech Amsterdam in samenwerking met DuPont Water Solutions, die u vindt in hal 1, stand 01.112.

Kom langs en laat je adviseren door de échte water professionals.

Klik hier voor een gratis toegangskaart

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Meer informatie over de UF2880 vindt u hier.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Meer nieuws
Wereldwaterdag 2024
Vandaag, 22 maart, is het Wereldwaterdag. Deze internationale dag is door de Verenigde Naties in het leven geroepen om aandacht te vragen voor water en alle problemen daaromheen.
Lees meer
Aqua Nederland 2024 zit er weer op en wat was het een succes!
Het team van Logisticon blikt vol enthousiasme terug op dagen vol waardevolle ontmoetingen met zowel bestaande als potentiële klanten en partners. Dank aan iedereen die de tijd heeft genomen om de inDENSE® te bewonderen.
Lees meer
inDENSE®-technologie verder omarmd door Nederlandse waterschappen
De inDENSE®-technologie wordt meer en meer omarmd door de Nederlandse waterschappen en begin 2024 is door Logisticon op de rioolwaterzuivering van Amsterdam-West op één van de nabezinktanks als pilot een installatie van 6 inDENSE®-cyclonen geplaatst.
Lees meer
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.