Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Logisticon Water Treatment bestaat 35 jaar!

Logisticon Water Treatment is trots aan te kondigen dat het bedrijf dit jaar haar 35-jarig jubileum viert. In deze drie-en-een-half decennia heeft Logisticon zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler op het gebied van waterbehandelingsoplossingen en -diensten.

Logisticon is als echt familiebedrijf altijd toegewijd geweest aan de continuïteit van haar producten en diensten, maar ook aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Recent is daarom besloten te investeren in een compleet nieuw kantoorpand en een nieuwe fabriekshal. Hiermee is het bedrijf geheel van het aardgas af en voorzien van energielabel A++++. De vernieuwingen bieden meer ruimte en moderne faciliteiten om de klanten nog beter te bedienen. Deze investering markeert een nieuwe stap in de groei van Logisticon en laat zien dat het bedrijf zich blijft inzetten voor een betere waterkwaliteit, ook in de toekomst.

Om het jubileum en de vernieuwingen te vieren opent Logisticon haar deuren voor relaties en belangstellenden op zaterdag 10 juni van 10:00 tot 15:00. Tijdens deze feestelijke open dag kunt u het nieuwe kantoorpand en de nieuwe fabriekshal bezichtigen onder het genot van een hapje en een drankje.

We nodigen u van harte uit voor deze open dag en hopen u te zien op 10 juni. Bent u nieuwsgierig naar de veranderingen en wilt u meer weten over Logisticon? Kom dan langs en ontdek het zelf!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Meer nieuws
Aanvoer van gezuiverd water veiliggesteld voor chemiefabriek met de Mobile Water Solutions van Logisticon
Een Scandinavische fabriek wil de toekomstige aanvoer van gezuiverd water voor zijn productielocatie veiligstellen. Momenteel wordt het water uit een nabijgelegen meer gebruikt, met geen of weinig voorbehandeling.
Lees meer
Nieuwe uitvoering van Logisticon’s chemieopslag- en doseeroplossing
Logisticon heeft een nieuwe chemieopslag- en doseeroplossing ontwikkeld. Deze oplossing wordt ook wel een “Chemdose” genoemd en was tot op heden beschikbaar met een inhoud van 10m3 en 15m3. De nieuwste uitvoering heeft een inhoud van 1,5m3.
Lees meer
inDENSE®: Verbeterde slibbezinkbaarheid en fosfaatverwijdering voor minimale CAPEX
Afgelopen voorjaar heeft Logisticon in samenwerking met Sweco op de rioolwaterzuivering Terneuzen de eerste inDENSE®-installatie van Nederland gerealiseerd.
Lees meer
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.