Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Logisticon neemt voortouw in duurzaamheid: Wegwerpbekers op kantoor verleden tijd!

Bij Logisticon Water Treatment staat duurzaamheid centraal, en wordt er niet gewacht tot 1 januari om actie te ondernemen. De kartonnen bekers zijn verleden tijd en er is plaats gemaakt voor herbruikbare alternatieven.

Alle medewerkers bij Logisticon maken nu gebruik van glazen en mokken om de dag goed gehydrateerd door te komen. Deze vroege implementatie benadrukt Logisticon’s toewijding aan het verminderen van hun ecologische voetafdruk en draagt bij aan een groenere toekomst.

Dag tegen wegwerpbekers en hallo tegen herbruikbare opties!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Meer nieuws
Pilot van Logisticon bij USG succesvol afgesloten
USG is een utility bedrijf dat verantwoordelijk is voor de inkoop, productie, distributie en verkoop van onder andere geflocculeerd kanaalwater aan het gehele industrieterrein Chemelot in Geleen.
Lees meer
Logisticon neemt leerlingen mee in de wereld van techniek
Op woensdag 17 april opende Logisticon haar deuren voor enthousiaste groep 7 leerlingen van vijf basisscholen uit Groot-Ammers, Nieuwpoort/Langerak en Streefkerk.
Lees meer
Logisticon’s ultrafiltratie-installatie getest
Op een groot chemiecluster in Duitsland zijn plannen om een nieuwe fabriek te bouwen. Voor deze nieuwe fabriek is gezuiverd oppervlaktewater nodig.
Lees meer
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.