Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Nieuw talent versterkt Logisticon-team in verschillende functies

De afgelopen maanden zijn bij Logisticon vier nieuwe medewerkers gestart. Logisticon stelt met trots de recente aanwinsten van het team voor. Deze vier professionals brengen ervaring en expertise met zich mee, waardoor Logisticon kan blijven optimaliseren.

Logisticon heet van harte welkom:

  • Irmo de Zeeuw - Vlootbeheerder
  • Karin de Bruin - Business Controller
  • Barbara van den Broek - Medewerker HR
  • Erik Dubbeld - Medewerker Mobilisatie

Logisticon kijkt uit naar de fijne samenwerking!

Wilt u ook aan de slag bij Logisticon? Bekijk onze vacatures en solliciteer! Mocht u interesse hebben in een functie binnen onze organisatie en staat uw functie er niet bij, laat u dan niet weerhouden en stuur een open sollicitatie met uw cv.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Meer nieuws
Bereid uw plant voor op de uitdagingen van de winter met Logisticon Water Treatment
De uitdagingen waarmee operators van industriële plants tijdens het winterseizoen worden geconfronteerd, zijn niet mis en Logisticon Water Treatment is de vertrouwde partner om u te helpen deze uitdagingen succesvol te overwinnen.
Lees meer
Energieopslagsysteem bij Logisticon zorgt voor minder milieubelasting
De energieopslagcontainer is een mooie stap in Logisticon's duurzaamheidsambitie. Door de inzet van hergebruikte (fiets)batterijen en materialen helpt Logisticon mee aan het versnellen van de circulaire economie, wat zorgt voor minder milieubelasting.
Lees meer
Wist u dat…
Wist u dat... Logisticon klanten heeft over de hele wereld, van Europa tot Zuid-Amerika en Azië? Maar ook dat er dichter bij huis installaties van Logisticon staan?
Lees meer
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.