Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Nieuwbouw deels in gebruik

De laatste update over de verbouwing van het nieuwe kantoorpand en de productiehallen dateert van oktober 2021. De afgelopen maanden is er veel gebeurd, waardoor het kantoorpand aan de Energieweg 2 inmiddels met veel plezier in gebruik is genomen. Naast de ruimtewinst is de optimale luchtverversing, zeker in deze tijd van COVID-19, van essentieel belang om de dagelijkse werkzaamheden te kunnen voortzetten.

Zoals eerder aangegeven komen de kernwaarden van Logisticon goed tot uiting in de nieuwe kantoorinrichting en klimaatbeheersing. Zowel de kantoren als bedrijfshallen functioneren aardgasvrij, wat past bij de duurzaamheidsfilosofie. Daarnaast is er nagedacht over de eisen op het gebied van luchtverversing en optimale koeling. Dit resulteert in een optimaal comfort en een gezonder binnenklimaat. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het afronden van de buitenterrassen, grenzend aan de kantine en vergaderruimte.

Ook bij de bouw van de nieuwe fabriekshal is in de afgelopen maanden veel vooruitgang geboekt. Na het optrekken van de staalconstructie en de plaatsing van het dak, is nu ook de vloer gereed voor gebruik. Tevens is er hard gewerkt aan de inrichting, zodat deze optimaal benut kan worden voor het bouwen van de vele mooie projecten voor opdrachtgevers. Logisticon is tevreden met het eindresultaat en de groeimogelijkheden die deze verbouwing oplevert.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Meer nieuws
Logisticon’s ultrafiltratie-installatie getest
Op een groot chemiecluster in Duitsland zijn plannen om een nieuwe fabriek te bouwen. Voor deze nieuwe fabriek is gezuiverd oppervlaktewater nodig.
Lees meer
Kwaliteit drinkwater Zweedse gemeente veiliggesteld
Eind 2023 klopte een Zweedse drinkwatervoorziening, verantwoordelijk voor het drinkwater van een grote gemeente, bij Ramson AB aan, Logisticon's partner in Zweden. In de drinkwaterbron had een bacterie uitbraak plaatsgevonden.
Lees meer
Wereldwaterdag 2024
Vandaag, 22 maart, is het Wereldwaterdag. Deze internationale dag is door de Verenigde Naties in het leven geroepen om aandacht te vragen voor water en alle problemen daaromheen.
Lees meer
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.