Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Ontdek de toekomst van waterbehandeling met Logisticon Water Treatment op de Aqua Nederland Vakbeurs!

Van 19 tot 21 maart verwelkomt Logisticon u graag op stand E206, waar het team van specialisten klaarstaat voor al uw waterbehandelingsvraagstukken.

Logisticon legt dit jaar de focus op haar innovatieve inDENSE®-technologie, die gebruik maakt van gravimetrische slibselectie op conventionele actiefslibsystemen en hiermee de doorvoer verhoogt, de bezinkingssnelheid verbetert en verbeterde biologische fosforverwijdering bevordert. De continue selectie van zwaardere slibfracties resulteert in een betere bezinkbaarheid, waardoor de slibvolume-index daalt en prestaties stabiel blijven zonder voorjaarspieken.

Lees hier meer over de inDENSE®-technologie.

Logisticon nodigt bedrijven met vraagstukken rond slibverwerking van harte uit om in contact te komen. 

Bezoek stand E206 - NEXT LEVEL op de Aqua Nederland Vakbeurs en ontdek meer over de inDENSE®-technologie.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Meer nieuws
Het is tijd om Logisticon collega’s in het zonnetje te zetten: 12,5 jaar in dienst!
Deze maand heeft Logisticon het genoegen om met niet één, niet twee, maar drie fantastische collega’s te vieren dat zij al 12,5 jaar in dienst zijn!
Lees meer
Stap voor stap naar optimale waterbehandeling met Logisticon’s huuropties
Overweegt u waterzuiveringsapparatuur voor uw bedrijf, maar twijfelt u tussen kopen en huren? Ontdek waarom huren bij Logisticon Water Treatment de slimste oplossing is voor uw behoeften!
Lees meer
Slim en flexibel: Logisticon’s mobiele wateroplossingen
De waterbehandelingsindustrie wordt geconfronteerd met snel veranderende uitdagingen. Flexibiliteit en directe inzetbaarheid zijn cruciaal. Logisticon's mobiele waterbehandelingsinstallaties zijn een ideaal antwoord op deze marktuitdagingen.
Lees meer
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.