Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Test, optimaliseer, implementeer met Logisticon’s pilotinstallaties

In een dynamische waterbehandelingsmarkt worden bedrijven geconfronteerd met de uitdaging van steeds strengere normen, lozingseisen en de dringende behoefte aan duurzame oplossingen. 

Logisticon biedt slimme pilotinstallaties waarmee bedrijven nieuwe technologieën op kleine schaal kunnen testen. Zo kunnen ze risico's minimaliseren en processen optimaliseren voordat ze op grote schaal en tegen hoge kosten worden geïmplementeerd.

Voordelen voor de toekomst
Pilotinstallaties van Logisticon bieden niet alleen risicoloze evaluaties, maar ook de flexibiliteit om snel te reageren op veranderende situaties. Dit leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen op de lange termijn en, nog belangrijker, het draagt bij aan een duurzame toekomst. Met Logisticon's expertise en oplossingen op maat, worden klanten geadviseerd en ondersteund bij het vinden van effectieve en efficiënte waterbehandelingsoplossingen.

Geschikte pilot-installatie voor u? CHEMDOSE1,5
Op de afbeelding is een 1,5 m3 mobiele chemicaliënopslag- en -doseerinstallatie te zien. Deze CHEMDOSE1,5 is geschikt voor diverse soorten chemicaliën. De installatie wordt onder andere toegepast als:

  • Alternatieve opslag bij onderhoudswerkzaamheden
  • Vervanging bij afkeur van oude opslaginstallaties
  • Tijdelijke maatregel voor neutralisatie van afvalwater
  • Opslag van coagulanten, flocculanten, etc.

Bent u opzoek naar een CHEMDOSE1,5 of wilt u meer weten over de andere mogelijkheden van Logisticon, neem dan zeker contact op!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Meer nieuws
Pilot van Logisticon bij USG succesvol afgesloten
USG is een utility bedrijf dat verantwoordelijk is voor de inkoop, productie, distributie en verkoop van onder andere geflocculeerd kanaalwater aan het gehele industrieterrein Chemelot in Geleen.
Lees meer
Logisticon neemt leerlingen mee in de wereld van techniek
Op woensdag 17 april opende Logisticon haar deuren voor enthousiaste groep 7 leerlingen van vijf basisscholen uit Groot-Ammers, Nieuwpoort/Langerak en Streefkerk.
Lees meer
Logisticon’s ultrafiltratie-installatie getest
Op een groot chemiecluster in Duitsland zijn plannen om een nieuwe fabriek te bouwen. Voor deze nieuwe fabriek is gezuiverd oppervlaktewater nodig.
Lees meer
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.