Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Waterschaarste hoeft geen probleem te zijn

Waterhergebruik actueler dan ooit

Schaarste van beschikbaar zoetwater, onder ander rivierwater voor drinkwaterproductie, was deze week weer volop in het nieuws. In tijden van exceptionele droogte zijn de effecten van de klimaatverandering hier en nu, aanwezig en merkbaar. Tijd voor verandering en een andere aanpak.

Veel bedrijven hebben de wil om te veranderen en hun water footprint te verkleinen maar vragen zich af welke technieken beschikbaar zijn, hoe deze te implementeren en te bedrijven. Daarnaast spelen factoren als wat de Capex / Opex investering zal zijn en wat het effect zal zijn op de primaire processen.

Wij, bij Logisticon Water Treatment, begrijpen deze uitdagingen. Logisticon is gespecialiseerd in waterbehandeling, waterhergebruik en de naadloze implementatie van deze installaties in veeleisende situaties. Wij kunnen deze installaties tevens 24/7 voor u bedrijven en onderhouden. Met name oplossingen voor de beperktere beschikbaarheid van waterbronnen is een specialisme van Logisticon. Onze oplossingen leveren gegarandeerd minimaal dezelfde of zelfs betere waterkwaliteit dan uw huidige bron en veelal tegen lagere kosten! En dat zonder dat u een grote Capex investering hoeft te doen.

Geïnteresseerd om de mogelijkheden te bekijken voor uw situatie? Wilt u uw kosten verlagen, meehelpen aan het terugdringen van het watertekort en tegelijkertijd aan uw duurzaamheidsdoelstellingen en leveringszekerheid werken? Wij hebben meerdere goed werkende voorbeelden. Neem vrijblijvend contact met ons op. Ons team van waterspecialisten staat voor u klaar en rekenen de voordelen graag voor u uit.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Meer nieuws
Logisticon neemt leerlingen mee in de wereld van techniek
Op woensdag 17 april opende Logisticon haar deuren voor enthousiaste groep 7 leerlingen van vijf basisscholen uit Groot-Ammers, Nieuwpoort/Langerak en Streefkerk.
Lees meer
Logisticon’s ultrafiltratie-installatie getest
Op een groot chemiecluster in Duitsland zijn plannen om een nieuwe fabriek te bouwen. Voor deze nieuwe fabriek is gezuiverd oppervlaktewater nodig.
Lees meer
Kwaliteit drinkwater Zweedse gemeente veiliggesteld
Eind 2023 klopte een Zweedse drinkwatervoorziening, verantwoordelijk voor het drinkwater van een grote gemeente, bij Ramson AB aan, Logisticon's partner in Zweden. In de drinkwaterbron had een bacterie uitbraak plaatsgevonden.
Lees meer
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.