Logisticon » Oplossingen » Kopen

Kopen of huren

Het is niet vanzelfsprekend dat u voor een waterbehandeling of waterzuiveringsinstallatie kunt kiezen uit diverse opties, zoals huren, huur/koop, lease, kopen of zelfs outsourcing/ uitbating. Al jaren biedt Logisticon u mogelijkheden voor alternatieve financiering en bedrijfsvoering, zodat u in staat bent om de meest optimale oplossing voor uw waterproblematiek te kiezen. Flexibiliteit tegen de laagste kosten en de hoogste leveringszekerheid is het resultaat.

Koop

Indien u kiest voor een nieuwe installatie krijgt u van ons alles wat daarbij hoort: procesontwerp, detail-engineering, bouwen, testen, allemaal in de door u gewenste kwaliteit, garanties etc.. Logisticon Water Treatment heeft flexibiliteit hoog in het vaandel. Daarbij willen we graag verder gaan dan alleen maar bouwen op klantspecificatie. Onze doelstelling is om samen met u te komen tot de meest optimale oplossing. Uitgaande van prijs, leveringszekerheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en planning.

Deze complete waterzuiveringsinstallaties ontwerpt en bouwt Logisticon Water Treatment in eigen fabriek. Bijvoorbeeld voor de bereiding van drinkwater en proceswater, maar ook voor zuivering van communaal en industrieel afvalwater en hergebruik. Daarnaast zijn wij ook werkzaam op het gebied van grondwaterzuivering en -sanering.

Wilt u eerst meer weten over mogelijke waterbehandelingstechnieken en rendementen van zuiveringen, dan kunt u een pilot testinstallatie huren, om uzelf te overtuigen van de werking en resultaten. Hierbij kan een testinstallatie in sommige gevallen zelfs een full-scale installatie zijn.

Graag adviseren wij u omtrent onze mogelijkheden.

Huur

Met Logisticon Verhuur als Europa’s grootste verhuurder van mobiele waterzuivering- en behandelingscomponenten ben u altijd verzekerd van flexibele en snelle oplossingen. Overal in Europa treft u de zuiveringscomponenten van Logisticon Verhuur aan. Denkt u hierbij aan zandfilters, actiefkoolfilters, striptorens, pompen, bufferbakken, lamellen separatoren, flotaties, beluchters,  ionenwisselaars, omgekeerde osmose, ultrafiltratie en EDI. Veel installaties worden gebruikt voor tijdelijke oplossingen van afvalwaterzuiveringen,  proceswater-bereiding en ketelvoedingswater, maar ook voor het behandelen van vervuild grondwater. Onderzoek en pilotinstallaties die u bij ons kunt huren behoren ook tot de mogelijkheden.

Overige financieringen

Indien u op dit moment niet wenst of kan investeren in een nieuwe waterbehandeling, maar de noodzaak wel aanwezig is dan kunnen wij u van dienst zijn met alternatieve financiering: zoals bijvoorbeeld lease, huur/koop of zelfs een complete vorm van outsourcing. Het water wordt gezuiverd of geproduceerd met de gevraagde kwaliteit en hoeveelheid; u betaalt per hoeveelheid. Al deze opties zijn bij ons te realiseren. Omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk het is om flexibel te kunnen zijn. Nu en in de toekomst.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de online nieuwsbrief!

Door op "inschrijven" te klikken ga je tevens akkoord met het Privacy statement.