Logisticon » Oplossingen » Pilotinstallaties

Pilot- en demonstratie-installaties van Logisticon

Niet 'effe' … maar zeker weten.
Als u een keuze wilt maken welke zuiveringstechniek u wilt gebruiken en welke bedrijfsvoering hier het beste bij past is een pilotinstallatie een heel mooie oplossing.

Uitgebreide keuze

Logisticon Waterbehandeling uit Groot-Ammers beschikt over een grote vloot van diverse mobiele pilot- en demonstratie-units welke op specificatie (samen) gebouwd en verkocht of op huurbasis ingezet kunnen worden. De vaak zeer compleet uitgeruste installaties zijn er in diverse capaciteiten en uitvoeringen. Afhankelijk van het type te behandelen water hebben de installaties capaciteiten variërend van 0,2 tot 50 m3/h. Er zijn kleine systemen op skid tot units ingebouwd in een 20ft container of nog groter. De systemen variëren van discontinue en continue (DynaSand®) zandfilters, MF, UF en RO membraaninstallaties, MBR-systemen, DAF-unit en lamellenseparatoren, ionenwisseling tot actiefkoolfilters, ontgassingstorens, mini biorotorsysteem, etc.

Kleine en grote systemen, simpel tot heel uitgebreid

Als u niet alleen op laboratoriumschaal en onder labomstandigheden wilt testen, maar ook onder de werkelijke bedrijfsomstandigheden hebben wij een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Met ons verhuurpark voor waterbehandelingsapparatuur bestaat zelfs de mogelijkheid om een full-scale 'pilot' uit te voeren: eerst huren en ervaring opdoen om vervolgens een definitief en optimaal zuiveringssysteem te bouwen.Gekozen kan worden voor alleen huur van de unit(s), waarbij de klant zelf onderzoek kan doen, tot het compleet uitbesteden van bediening, onderzoek en begeleiding. Naar wens worden de installaties uitgevoerd met voor- en nageschakelde pompen, buffers, doseringen, meet- en regelapparatuur etc. zodat u altijd een complete installatie kunt testen. Daarnaast kunnen de units uitgerust worden met telemetrie en bieden daardoor de mogelijkheid om de gehele installatie op afstand te besturen en te monitoren. Een en ander inclusief visualisatie gebaseerd op toepassing van internettechnologie. Vanzelfsprekend behoort ook koop van pilotinstallaties tot de mogelijkheden.

Winstfactor

Door te testen onder bedrijfsomstandigheden ligt de winst in de juiste keuze van de gewenste techniek en biedt 100% zekerheid van het gewenste resultaat. Over- of onderdimensioneren hoeft derhalve niet meer op te treden. Doordat onder bedrijfsomstandigheden getest kan worden kan tevens de bedrijfsvoering geoptimaliseerd worden.

Begeleiding

Wilt u naast de huur van een pilotinstallatie ook begeleiding dan leveren wij u deze er graag bij. Samen met u bepalen wij het bijbehorende meet-/onderzoekprogramma en evalueren de resultaten. Op basis hiervan kunnen wij de definitieve installatie ontwerpen en aanbieden en kunt u een goede keuze en afweging maken.

Pilotinstallaties op maat

Voor diverse klanten hebben wij pilotinstallaties op maat gemaakt. Graag bespreken wij de opties met u.

Verkoop en verhuur

Logisticon heeft de grootste verhuurvloot van Europa. Naast gebruik van onze grote voorraad verhuurmaterieel is Logisticon ook sterk in engineering en bouwen van vaste of mobiele installaties voor waterbehandeling.
Voor meer informatie omtrent koop of verhuur van waterbehandelingsinstallaties:

Logisticon Water Treatment b.v.
Energieweg 2
2964 LE Groot-Ammers
Tel. 0184-608260

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de online nieuwsbrief!

Door op "inschrijven" te klikken ga je tevens akkoord met het Privacy statement.