Logisticon » Oplossingen » Service & Onderhoud

Service, onderhoud & bediening

Logisticon Waterbehandeling heeft een uitgebreide eigen afdeling service & onderhoud met een groot team van specialisten met vele jaren ervaring in alle vormen van waterzuiveringen.

De werkzaamheden van de afdeling service & onderhoud van Logisticon bevatten de volgende onderdelen:

  • Service
  • Onderhoud en reparatie
  • Storingsdienst en trouble shooting
  • Ondersteuning bij de optimalisatie van de bedrijfsvoering en zuiveringsprocessen
  • Opstarten, inregelen en instructie / training
  • Pilot proeven
  • Membraanreiniging en membraanvervanging
  • Bediening / operations
  • Combinatie van al deze items in bijvoorbeeld een operationele lease, huur of DBFO contract

In diverse installaties is een beheersysteem geïntegreerd om zo de afdeling service en onderhoud de mogelijkheid te geven vanuit ons bedrijf in Groot-Ammers de installatie(s) op afstand te monitoren, bedienen of te beheren. Correcties kunnen zo nodig op afstand uitgevoerd worden, eventuele storingen uitgelezen en zo mogelijk op afstand opgelost. Acute storingen komen bij ons 24/7 binnen en worden naar de dienstdoende servicemonteur doorgeleid. Door dit geavanceerde systeem kan er continu toezicht plaatsvinden op installaties in heel de wereld, zonder dat er fysiek iemand aanwezig hoeft te zijn. Mocht het nodig zijn, dan stellen wij de installatie veilig en komen binnen de in het contract vastgestelde tijd op locatie om de storingen te verhelpen.

Onze afdeling service & onderhoud zorgt ervoor dat alles naar behoren blijft functioneren

Mocht het toch voorkomen dat met een uitgebreid service- en onderhoudscontract een storing niet snel opgelost kan worden dan hebben wij als aanvulling op de leveringszekerheid, voor tijdelijke capaciteitsuitbreiding, kwaliteitsverbetering en calamiteiten, mobiele zuiveringen in de verhuur die op basis van beschikbaarheid kunnen worden ingezet.

Waarom Logisticon Waterbehandeling als partner?

Logisticon Waterbehandeling één van de weinige bedrijven met kennis van bouwen, verkoop, verhuur én bedienen van waterbehandelingsinstallaties. Dat houdt in dat we weten hoe we met een betrouwbare installatie de laagste kosten per gezuiverde m3 water kunnen realiseren. Hiervoor maken we gebruik van een eigen ontwerpafdeling, constructiewerkplaats en brede kennis van zuiveren. Daarnaast zijn we ISO 9001, VCA en ISO 14001 gecertificeerd, waardoor de kwaliteit, veiligheid en aandacht voor het milieu zijn gewaarborgd.
Logisticon werkt veel voor bedrijven in de onder andere petrochemie, farma, voedingsmiddelenindustrie, metaalverwerking en drinkwater en afvalwater branche.

Wenst u een service- en onderhoudscontract of wilt u graag een vrijblijvend gesprek met één van onze specialisten over de mogelijkheden die we bieden, neem dan gerust contact op door te bellen met 0184- 608260 of zend ons een email.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de online nieuwsbrief!

Door op "inschrijven" te klikken ga je tevens akkoord met het Privacy statement.