Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Service+
Service+

De ervaren en uitgebreide serviceafdeling van Logisticon staat 24 uur per dag, zeven dagen per week (24/7) tot uw beschikking voor service en nazorg, waardoor uw bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft. Onder de serviceverlening valt niet alleen het verhelpen van storingen of een snelle onderdelenlevering maar tevens onderhoud en advies.

Veel installaties van Logisticon zijn standaard voorzien van een communicatie module, waarmee service- en storingsmeldingen ook makkelijk op afstand opgelost kunnen worden. Verder beschikt Logisticon over 10 mobiele servicepunten gespreid over Nederland, mocht een interventie op locatie nodig zijn. 
     

Uw oplossingen

Logisticon deelt haar kennis al vele jaren in een open structuur. Dit betekent slimme, gewaarborgde oplossingen aandragen én deze testen met behulp van onderzoeks- en pilotinstallaties. Vind hier de oplossingen voor uw waterbehandelingsvraagstukken.

Alle oplossingen

Logisticon werkt voor

Logisticon heeft jarenlange kennis en ervaring op het gebied van waterbehandeling in verschillende sectoren. Klik op de sector die bij u past en kom erachter wat Logisticon voor u kan betekenen. 

Alle sectoren

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Door op "inschrijven" te klikken ga je tevens akkoord met het privacy statement
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.