Logisticon » Water behandeling en oplossingen van Logisticon

Water behandeling en oplossingen

Over Logisticon

Sinds 1988 bouwen wij in eigen fabriek waterzuiveringen van hoogstaande kwaliteit. Wij hebben zowel ontwerp, beheer en onderhoud in huis waardoor wij de kwaliteit en flexibiliteit kunnen waarborgen.

Soorten waterbehandeling

Afvalwater: steeds slimmer gezuiverd

De zuivering van zowel bedrijfs als huishoudelijk afvalwater geeft steeds meer mogelijkheden voor het besparen van energie en het terugwinnen van nutriënten. Bij industriële afvalwater zuivering gaat verbetering van de effluentkwaliteit vaak samen met het hergebruik van afvalwater. Wij hebben voor zowel huishoudelijk als industrieel afvalwater de expertise in huis om duurzame zuiveringsoplossingen op maat aan te bieden.

Drinkwater zuiveren en behandelen

Drinkwater is een eerste levensbehoefte en moet dus gegarandeerd veilig zijn. De hoge kwaliteit van drinkwater kan behaald worden dankzij uitgebreid onderzoek en de inzet van vele installaties die grondwater, oppervlaktewater en - steeds vaker - brakwater zuiveren / behandelen tot schoon drinkwater. Dit gebeurt met traditionele technieken, maar ook steeds vaker met nieuwe technieken. Logisticon bouwt al deze drinkwaterinstallaties en levert al vele jaren hiervoor ook onderzoek- en pilotinstallaties.

Milieutechnisch verantwoord grondwater zuiveren

Wij bieden milieutechnisch en economisch verantwoorde grondwaterzuiveringen en installaties aan voor zowel tijdelijk (huren) als definitief gebruik. Deze installaties worden gebruiksklaar opgeleverd kunnen op elke mogelijke plaats, voorzien van moderne en beproefde milieutechnieken, ingezet. Dit varieërt van grondwater tot industriële waterstromen, kunt u voor al deze uitdagingen een beroep op ons doen. Denk bij milieuzuivering aan onder andere het ontijzeren en saneren van grondwater.

Proceswater zuiveren en behandelen

Proceswater kent vele benamingen en kwaliteiten. Of het nu gaat om ultrapuur water, demiwater, koelwater, spoelwater, waswater, brouwwater of andere kwaliteitsbenamingen; Logisticon Waterbehandeling levert proceswater met de juiste kwaliteit en capaciteit.

Technieken voor waterbehandeling en zuivering die veel gebruikt worden door Logisticon

Het kopen van een waterzuiveringsinstallatie

Wanneer u kiest voor een nieuwe installatie van Logisticon kiest u voor een totaalpakket wat bestaat uit:

  • procesontwerp
  • detail-engineering
  • bouwen
  • testen
  • allemaal in de door u gewenste kwaliteit, garanties etc.

Bij Logisticon Water Treatment staat flexibiliteit hoog in het vaandel. Daarbij gaan we graag verder gaan dan alleen bouwen op klantspecificatie. Ons doel is om samen met u te komen tot de meest optimale en betaalbare oplossing voor uw waterbehandeling. Uitgaande van prijs, leveringszekerheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en planning. Deze complete waterzuiveringsinstallaties ontwerpt en bouwt Logisticon Water Treatment in eigen beheer met eigen mensen.

Wanneer u nog niet overtuigd bent van aanschaf is het ten alle tijde mogelijk om te kiezen voor een tijdelijke pilot testinstallatie. Deze verhuren wij om u te overtuigen van de werking en resultaten van onze producten.

Graag adviseren wij u omtrent onze mogelijkheden.

Mobiele waterzuivering huren

Naast de mogelijkheid van aanschaf kunt u bij ons vrijwel alle mobiele waterzuivering componenten & systemen huren. Logisticon Verhuur is daarmee Europa’s grootste verhuurder van mobiele waterzuiveringen geworden. Denkt u hierbij aan een zandfilter, actiefkool filter, striptoren, pompen, bufferbakken, lamellen bezinker, flotatie, beluchting, ionenwisselaar, omgekeerde osmose, ultrafiltratie, MBR en nog veel meer. Veel installaties worden gebruikt voor tijdelijke oplossingen van afvalwaterzuiveringen en proceswater-bereiding, maar ook voor het ontijzeren of saneren van vervuild grondwater. Neem gerust contact op voor een volledig overzicht.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de online nieuwsbrief!

Door op "inschrijven" te klikken ga je tevens akkoord met het Privacy statement.