Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Rental
Rental

De keuze voor koop, lease of huur van een installatie is van vele variabelen afhankelijk. Mocht huur voor u de aantrekkelijkste optie zijn, weet dan dat Logisticon Verhuur Europa’s grootste verhuurvloot bezit voor waterzuiverings- en waterbehandelingscomponenten. U kunt bij Logisticon terecht voor losse componenten, maar ook voor fullscale-installaties.

Door het huren van een installatie hoeft u niet in één keer een groot bedrag te investeren en blijven uw kosten inzichtelijk. Bovendien kunt u op deze manier eerst testen of de geboden oplossing de gewenste resultaten oplevert. Of u nu te maken heeft met een noodsituatie, een tijdelijke waterbehandeling nodig heeft, een test wilt doen of voor langere tijd een investering wilt uitstellen: Logisticon Verhuur heeft op elke vraag een antwoord.

Uw oplossingen

Logisticon deelt haar kennis al vele jaren in een open structuur. Dit betekent slimme, gewaarborgde oplossingen aandragen én deze testen met behulp van onderzoeks- en pilotinstallaties. Vind hier de oplossingen voor uw waterbehandelingsvraagstukken.

Alle oplossingen

Logisticon werkt voor

Logisticon heeft jarenlange kennis en ervaring op het gebied van waterbehandeling in verschillende sectoren. Klik op de sector die bij u past en kom erachter wat Logisticon voor u kan betekenen. 

Alle sectoren

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Door op "inschrijven" te klikken ga je tevens akkoord met het privacy statement
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.