Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Nieuws
Nieuws

Op deze pagina blijft u op de hoogte van de laatste nieuwsberichten en ontwikkelingen bij Logisticon.
U kunt zich uiteraard ook aanmelden voor de nieuwsbrief of de LinkedIn-pagina van Logisticon volgen.

Logisticon’s ultrafiltratie-installatie getest
Geplaatst op: 17-04-2024
Op een groot chemiecluster in Duitsland zijn plannen om een nieuwe fabriek te bouwen. Voor deze nieuwe fabriek is gezuiverd oppervlaktewater nodig.
Kwaliteit drinkwater Zweedse gemeente veiliggesteld
Geplaatst op: 08-04-2024
Eind 2023 klopte een Zweedse drinkwatervoorziening, verantwoordelijk voor het drinkwater van een grote gemeente, bij Ramson AB aan, Logisticon's partner in Zweden. In de drinkwaterbron had een bacterie uitbraak plaatsgevonden.
Wereldwaterdag 2024
Geplaatst op: 22-03-2024
Vandaag, 22 maart, is het Wereldwaterdag. Deze internationale dag is door de Verenigde Naties in het leven geroepen om aandacht te vragen voor water en alle problemen daaromheen.
Aqua Nederland 2024 zit er weer op en wat was het een succes!
Geplaatst op: 22-03-2024
Het team van Logisticon blikt vol enthousiasme terug op dagen vol waardevolle ontmoetingen met zowel bestaande als potentiële klanten en partners. Dank aan iedereen die de tijd heeft genomen om de inDENSE® te bewonderen.
inDENSE®-technologie verder omarmd door Nederlandse waterschappen
Geplaatst op: 06-03-2024
De inDENSE®-technologie wordt meer en meer omarmd door de Nederlandse waterschappen en begin 2024 is door Logisticon op de rioolwaterzuivering van Amsterdam-West op één van de nabezinktanks als pilot een installatie van 6 inDENSE®-cyclonen geplaatst.
Test, optimaliseer, implementeer met Logisticon’s pilotinstallaties
Geplaatst op: 28-02-2024
In een dynamische waterbehandelingsmarkt worden bedrijven geconfronteerd met de uitdaging van steeds strengere normen, lozingseisen en de dringende behoefte aan duurzame oplossingen. 
Het is tijd om Logisticon collega’s in het zonnetje te zetten: 12,5 jaar in dienst!
Geplaatst op: 21-02-2024
Deze maand heeft Logisticon het genoegen om met niet één, niet twee, maar drie fantastische collega’s te vieren dat zij al 12,5 jaar in dienst zijn!
Ontdek de toekomst van waterbehandeling met Logisticon Water Treatment op de Aqua Nederland Vakbeurs!
Geplaatst op: 07-02-2024
Van 19 tot 21 maart verwelkomt Logisticon u graag op stand E206, waar het team van specialisten klaarstaat voor al uw waterbehandelingsvraagstukken.
Stap voor stap naar optimale waterbehandeling met Logisticon’s huuropties
Geplaatst op: 24-01-2024
Overweegt u waterzuiveringsapparatuur voor uw bedrijf, maar twijfelt u tussen kopen en huren? Ontdek waarom huren bij Logisticon Water Treatment de slimste oplossing is voor uw behoeften!
Slim en flexibel: Logisticon’s mobiele wateroplossingen
Geplaatst op: 18-01-2024
De waterbehandelingsindustrie wordt geconfronteerd met snel veranderende uitdagingen. Flexibiliteit en directe inzetbaarheid zijn cruciaal. Logisticon's mobiele waterbehandelingsinstallaties zijn een ideaal antwoord op deze marktuitdagingen.
Logisticon neemt voortouw in duurzaamheid: Wegwerpbekers op kantoor verleden tijd!
Geplaatst op: 18-12-2023
Bij Logisticon Water Treatment staat duurzaamheid centraal, en wordt er niet gewacht tot 1 januari om actie te ondernemen. De kartonnen bekers zijn verleden tijd, en er is plaats gemaakt voor herbruikbare alternatieven.
Bereid uw plant voor op de uitdagingen van de winter met Logisticon Water Treatment
Geplaatst op: 29-11-2023
De uitdagingen waarmee operators van industriële plants tijdens het winterseizoen worden geconfronteerd, zijn niet mis en Logisticon Water Treatment is de vertrouwde partner om u te helpen deze uitdagingen succesvol te overwinnen.
Nieuw talent versterkt Logisticon-team in verschillende functies
Geplaatst op: 14-11-2023
De afgelopen maanden zijn bij Logisticon vier nieuwe medewerkers gestart. Deze vier professionals brengen ervaring en expertise met zich mee, waardoor Logisticon kan blijven optimaliseren.
Energieopslagsysteem bij Logisticon zorgt voor minder milieubelasting
Geplaatst op: 26-10-2023
De energieopslagcontainer is een mooie stap in Logisticon's duurzaamheidsambitie. Door de inzet van hergebruikte (fiets)batterijen en materialen helpt Logisticon mee aan het versnellen van de circulaire economie, wat zorgt voor minder milieubelasting.
Wist u dat…
Geplaatst op: 18-10-2023
Wist u dat... Logisticon klanten heeft over de hele wereld, van Europa tot Zuid-Amerika en Azië? Maar ook dat er dichter bij huis installaties van Logisticon staan?
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.