Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Nieuws
Nieuws

Op deze pagina blijft u op de hoogte van de laatste nieuwsberichten en ontwikkelingen bij Logisticon.
U kunt zich uiteraard ook aanmelden voor de nieuwsbrief of de LinkedIn pagina van Logisticon volgen.

Aanvoer van gezuiverd water veiliggesteld voor chemiefabriek met de Mobile Water Solutions van Logisticon
Geplaatst op: 19-09-2023
Een Scandinavische fabriek wil de toekomstige aanvoer van gezuiverd water voor zijn productielocatie veiligstellen. Momenteel wordt het water uit een nabijgelegen meer gebruikt, met geen of weinig voorbehandeling.
Nieuwe uitvoering van Logisticon’s chemieopslag- en doseeroplossing
Geplaatst op: 06-09-2023
Logisticon heeft een nieuwe chemieopslag- en doseeroplossing ontwikkeld. Deze oplossing wordt ook wel een “Chemdose” genoemd en was tot op heden beschikbaar met een inhoud van 10m3 en 15m3. De nieuwste uitvoering heeft een inhoud van 1,5m3.
inDENSE®: Verbeterde slibbezinkbaarheid en fosfaatverwijdering voor minimale CAPEX
Geplaatst op: 23-08-2023
Afgelopen voorjaar heeft Logisticon in samenwerking met Sweco op de rioolwaterzuivering Terneuzen de eerste inDENSE®-installatie van Nederland gerealiseerd.
Een tijdelijke installatie, vaak een passende oplossing
Geplaatst op: 20-06-2023
Twee fabrieken maakten gebruik van een afvalwaterzuiveringsinstallatie die één van deze fabrieken beheerde. De fabriek die de zuivering beheerde veranderde van eigenaar en zo stopte de mogelijkheid voor de andere fabriek om haar afvalwater daar te lozen.
Logisticon viert 35-jarig bestaan en vernieuwing van het pand met spectaculair bedrijfsfeest!
Geplaatst op: 14-06-2023
Logisticon vierde afgelopen weekend haar 35-jarig bestaan. Het werd een weekend gevuld met diverse activiteiten, waaronder een relatiedag, een open dag en een spetterend personeelsfeest als afsluiter.
Logisticon Water Treatment bestaat 35 jaar!
Geplaatst op: 01-06-2023
Logisticon is trots aan te kondigen dat het bedrijf dit jaar haar 35-jarig jubileum viert. Het bedrijf opent daarom haar deuren op zaterdag 10 juni. Kom langs en bezichtig het nieuwe kantoorpand en de fabriekshal onder het genot van een hapje en drankje!
De verbouwing en verduurzaming van Logisticon
Geplaatst op: 30-05-2023
Het kantoorpand en de fabriekshal van Logisticon zijn helemaal vernieuwd en al enige tijd volledig operationeel. Door de veranderingen kan Logisticon haar klanten nog beter van dienst zijn.
Logisticon blijft verduurzamen
Geplaatst op: 26-05-2023
Logisticon heeft een primeur! Bij het pand in Groot-Ammers wordt een circulaire energieopslagcontainer geplaatst. Het energieopslagsysteem slaat de energie op die door de 1000 zonnepanelen op het pand opgewekt worden.
Logisticon’s nieuwe bedrijfsfilm staat online!
Geplaatst op: 12-05-2023
Logisticon presenteert trots haar bedrijfsfilm, die de kernwaarden duurzaamheid, vertrouwen en kwaliteit van Logisticon belicht. De film werpt een blik op de wereld van het bedrijf.
Door Logisticon ontwikkelde chemieopslag- en doseeroplossingen voor verhuur beschikbaar
Geplaatst op: 26-04-2023
Logisticon heeft verschillende chemieopslag- en doseeroplossingen ontwikkeld. Deze oplossing wordt een “Chemdose” genoemd, momenteel uit voorraad leverbaar.
Logisticon aanwezig op Maintenance Next
Geplaatst op: 24-03-2023
Van 18 t/m 20 april 2023 vindt Maintenance Next plaats in Rotterdam Ahoy en daar kan Logisticon natuurlijk niet ontbreken.
Toekomstbestendig met Logisticon
Geplaatst op: 03-03-2023
In de huidige tijd is het een must om rekening te houden met de toekomst en het milieu. Hoe verlaag je de CO2-uitstoot en hoe kun je materialen of producten optimaal hergebruiken? Logisticon houdt zich hier intern mee bezig, maar denkt ook mee met klanten.
PFAS: wat het is en Logisticon’s oplossingen
Geplaatst op: 27-01-2023
Stoffen als PFOS, PFOA en producten uit het GenX-proces krijgen steeds meer aandacht vanwege mogelijk nadelige gezondheidseffecten op mens en dier. Wat is PFAS precies en wat zijn Logisticon's mogelijke oplossingen voor verwijdering uit water?
Drinkwatervoorziening voor de toekomst veiliggesteld door nieuwbouw zuiveringsstation
Geplaatst op: 20-01-2023
In 2021 is Oasen gestart met de volledige nieuwbouw van zuiveringsstation De Put in Nieuw-Lekkerland. Logisticon Water Treatment heeft in opdracht van Oasen het ontwerp en de bouw van de RO-membraaninstallaties verzorgd.
Schoner afvalwater naar riool dankzij Logisticon
Geplaatst op: 09-12-2022
Een chemiebedrijf in Noord-Brabant dat haar afvalwater loost op het riool, werd geconfronteerd met strengere lozingseisen, waardoor afwaterbehandeling noodzakelijk werd. Het bedrijf vroeg Logisticon een oplossing te bedenken en te realiseren.
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.