Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Werken bij
Werken bij

Wegens specialisatie en uitbreidingen heeft Logisticon regelmatig meerdere functies vacant. Mocht u willen solliciteren op een van de vermelde functies, stuur dan uw motivatie inclusief curriculum vitae ter attentie van de afdeling personeelszaken.

Mocht u interesse hebben in een functie binnen onze organisatie en staat uw functie er niet bij, laat u dan niet weerhouden en stuur een open sollicitatie met uw cv.

Medewerker mobilisatie
Kom jij werken als medewerker mobilisatie bij Logisticon? Test, controleer, repareer en stel installaties samen zodat ze kunnen worden geïnstalleerd bij de klant.
Financial controller
Wij zijn op zoek naar een financial controller! Je stelt verschillende rapportages op en je ondersteunt de financiële administratie met allerlei andere werkzaamheden.
Service Engineer
Wij zoeken een service engineer! Ga zelfstandig op pad in Nederland of het buitenland om Logisticon's installaties in bedrijf te stellen of service en onderhoud te verlenen aan de installaties. Bekijk de hele vacature hier en neem contact op!
Inkoopmedewerker
Wij zijn op zoek naar een inkoopmedewerker! Heb jij technisch inzicht, ben je graag bezig met inkoop en wil jij werken bij een organisatie waar je echt impact kan maken? Bekijk de vacature en solliciteer!
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.