Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Sales
Sales

De keuze voor koop, lease of huur van een installatie is van vele variabelen afhankelijk. Indien u kiest voor een nieuwe installatie denkt Logisticon met u mee over het procesontwerp, detail-engineering, bouwen, testen en het uiteindelijke inwerking stellen. De meest optimale oplossing vinden, uitgaande van prijs, leveringszekerheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en planning, staat voor Logisticon op nummer 1. 

Groot voordeel is dat u bij elke installatie direct zakendoet met de bron. Het ontwerp, de engineering en de bouw worden namelijk geheel in de eigen fabriek gerealiseerd. Hierdoor hoeft Logisticon niet op anderen te vertrouwen … en kunt u volledig op Logisticon vertrouwen.

Wilt u eerst meer weten over mogelijke waterbehandelingstechnieken en rendementen van zuiveringen, dan kunt u een pilot testinstallatie huren, om uzelf te overtuigen van de werking en resultaten. 

Uw oplossingen

Logisticon deelt haar kennis al vele jaren in een open structuur. Dit betekent slimme, gewaarborgde oplossingen aandragen én deze testen met behulp van onderzoeks- en pilotinstallaties. Vind hier de oplossingen voor uw waterbehandelingsvraagstukken.

Alle oplossingen

Logisticon werkt voor

Logisticon heeft jarenlange kennis en ervaring op het gebied van waterbehandeling in verschillende sectoren. Klik op de sector die bij u past en kom erachter wat Logisticon voor u kan betekenen. 

Alle sectoren

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Door op "inschrijven" te klikken ga je tevens akkoord met het privacy statement
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.