Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
2000+ Volgers op LinkedIn

2000+ volgers op LinkedIn – Bedankt!

Soms mag je best eens trots zijn op jezelf en dit is zo’n moment! De LinkedIn-pagina van Logisticon heeft 2000+ volgers bereikt en daar zijn wij ontzettend blij mee. Iedereen hartelijk bedankt voor het volgen, liken, delen en reageren op onze bijdragen. Wij waarderen jullie steun en wij blijven jullie natuurlijk voorzien van opvallende, leuke, interessante, vernieuwende maar bovenal relevante content op het gebied van waterbehandeling.

Volg je Logisticon nog niet op LinkedIn? En wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste innovaties, technologieën, oplossingen, vacatures, evenementen en nog veel meer? Ga dan naar LinkedIn en volg!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Meer nieuws
Winnaars website win-actie
Logisticon heeft 3 weken geleden een nieuwe website en daarbij een win-actie aangekondigd. Iedereen ontzettend bedankt voor het bekijken van de website en het meespelen!
Lees meer
Tijdelijke drinkwatervoorziening tijdens ombouw drinkwaterstation
In centraal Europa wordt veel drinkwater gewonnen uit oppervlaktewater, vooral uit meren. Om de levering van kwalitatief goed drinkwater ook in de toekomst te garanderen moet een groot utiliteitsbedrijf in Zwitserland drinkwaterstations moderniseren.
Lees meer
MBR-installatie voor industriƫle klant
Logisticon heeft voor een industriƫle klant in de chemie, gevestigd in het roergebied in Duitsland, een membraanbioreactor (MBR) installatie gerealiseerd.
Lees meer
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.