Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Containerized demi-installatie in enkele dagen operationeel

'Snel operationeel' is niet altijd en overal een noodzaak. Maar opdrachtgevers ervaren het wel als erg prettig wanneer het gebeurd. Dit was ook het geval bij een gerenommeerd chemiebedrijf in Nederland, waar de demi-installatie verouderd was.  In februari 2020 mocht Logisticon de opdracht ontvangen voor de toelevering van een nieuwe installatie.

Logisticon engineerde en bouwde een concept waarbij het nieuwe RO-systeem in een container is geplaatst, met daarnaast een demiwater-opslagtank. Mede dankzij de innovatieve denkwijze blijft Logisticon betrokken bij het onderhoud van de installatie. Zoals gebruikelijk werd de 15 m3-installatie op locatie getest en binnen enkele dagen volledig operationeel en naar tevredenheid opgeleverd. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Meer nieuws
Logisticon’s ultrafiltratie-installatie getest
Op een groot chemiecluster in Duitsland zijn plannen om een nieuwe fabriek te bouwen. Voor deze nieuwe fabriek is gezuiverd oppervlaktewater nodig.
Lees meer
Kwaliteit drinkwater Zweedse gemeente veiliggesteld
Eind 2023 klopte een Zweedse drinkwatervoorziening, verantwoordelijk voor het drinkwater van een grote gemeente, bij Ramson AB aan, Logisticon's partner in Zweden. In de drinkwaterbron had een bacterie uitbraak plaatsgevonden.
Lees meer
Wereldwaterdag 2024
Vandaag, 22 maart, is het Wereldwaterdag. Deze internationale dag is door de Verenigde Naties in het leven geroepen om aandacht te vragen voor water en alle problemen daaromheen.
Lees meer
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.