Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
De eerste palen voor de nieuwbouw

Zoals u weet zijn we bij Logisticon Water Treatment druk bezig met het realiseren van het nieuwbouwproject.

Op Ambachtsweg 34 is het funderen van de kraanbaan van start gegaan. Na het heien zullen er een aantal weken werkzaamheden zijn ten behoeve van de fundering van de kraanbaan. In week 50/51 wordt de kraanrails aangelegd voor de nieuwe portaalkraan die begin 2021 zal worden geplaatst. Verder is er bij Energieweg 8 een grote opslaghal geplaatst met stellingen, om zo ruimte te creëren voor het afronden van huidige projecten.

In week 49 zullen er 45 kantoorunits worden geplaatst die ruimte bieden aan de kantoormedewerkers van Energieweg 2. Naast een goede werkplek bevatten deze units ook meerdere vergaderruimtes en een kantine. De receptie verhuist niet mee naar de units, deze zal een nieuwe werkplek krijgen op Energieweg 8.

Wij zullen u uiteraard up-to-date blijven houden over de laatste ontwikkelingen van Logisticon en onze nieuwbouw.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Meer nieuws
Logisticon neemt leerlingen mee in de wereld van techniek
Op woensdag 17 april opende Logisticon haar deuren voor enthousiaste groep 7 leerlingen van vijf basisscholen uit Groot-Ammers, Nieuwpoort/Langerak en Streefkerk.
Lees meer
Logisticon’s ultrafiltratie-installatie getest
Op een groot chemiecluster in Duitsland zijn plannen om een nieuwe fabriek te bouwen. Voor deze nieuwe fabriek is gezuiverd oppervlaktewater nodig.
Lees meer
Kwaliteit drinkwater Zweedse gemeente veiliggesteld
Eind 2023 klopte een Zweedse drinkwatervoorziening, verantwoordelijk voor het drinkwater van een grote gemeente, bij Ramson AB aan, Logisticon's partner in Zweden. In de drinkwaterbron had een bacterie uitbraak plaatsgevonden.
Lees meer
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.