Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Jeroen van Jole is het nieuwe Hoofd Verkoop bij Logisticon Water Treatment b.v.

Met ingang van 1 november 2017 is Jeroen van Jole aangesteld als Hoofd Verkoop bij Logisticon Water Treatment in Groot-Ammers. Dit is een nieuwe functie binnen het verkoopteam van Logisticon. In deze functie is Van Jole verantwoordelijk voor verdere structurering, groei en marktontwikkeling op het gebied van waterbehandeling en waterzuivering.  

Creatief partner in waterbehandeling en -zuivering

Met de aanstelling van Jeroen van Jole verwacht Logisticon Water Treatment nog beter invulling te kunnen geven aan haar positie van toonaangevende en creatieve partner in waterbehandeling en -zuivering. Het product portfolio van Logisticon Water Treatment omvat onder andere drinkwater, proceswater en afvalwater(hergebruik) installaties en daarnaast Europa’s grootste verhuurvloot van mobiele waterbehandeling en -zuiveringssystemen. Logisticon heeft tevens een uitgebreide eigen service- en onderhoudsorganisatie met vele jaren ervaring in alle vormen van waterzuiveringen waarmee we onze klanten met raad en daad 24/7 kunnen ondersteunen. 

Van Jole heeft ruim 15 jaar nationale en internationale ervaring in sales, business development en management in onder andere de staal-, constructie- en watersector. Hij werkte eerder onder andere bij Sweco Nederland, Hollandia Systems en Simonds International.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Meer nieuws
Logisticon neemt leerlingen mee in de wereld van techniek
Op woensdag 17 april opende Logisticon haar deuren voor enthousiaste groep 7 leerlingen van vijf basisscholen uit Groot-Ammers, Nieuwpoort/Langerak en Streefkerk.
Lees meer
Logisticon’s ultrafiltratie-installatie getest
Op een groot chemiecluster in Duitsland zijn plannen om een nieuwe fabriek te bouwen. Voor deze nieuwe fabriek is gezuiverd oppervlaktewater nodig.
Lees meer
Kwaliteit drinkwater Zweedse gemeente veiliggesteld
Eind 2023 klopte een Zweedse drinkwatervoorziening, verantwoordelijk voor het drinkwater van een grote gemeente, bij Ramson AB aan, Logisticon's partner in Zweden. In de drinkwaterbron had een bacterie uitbraak plaatsgevonden.
Lees meer
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.