Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Logisticon aanwezig op Maintenance Next

Van 18 t/m 20 april 2023 vindt Maintenance Next plaats in Rotterdam Ahoy en daar kan Logisticon natuurlijk niet ontbreken.

Maintenance Next is de grootste technologie- en onderhoudsexpo van de Benelux. Meer dan 250 nationale en internationale exposanten laten de belangrijkste innovaties op het gebied van (industrieel) onderhoud zien en er is een uitgebreid kennisprogramma gedurende de gehele beurs.

Logisticon Water Treatment is dé aanbieder voor industriële waterbehandeling. Logisticon’s complete portfolio van technologieën richt zich op een breed scala van slimme waterbehandelingsoplossingen. Deze zijn ontworpen om u (turn-key) te helpen uw gewenste hoeveelheid en kwaliteit industrieel proceswater te produceren, water te hergebruiken, of om te helpen voldoen aan uw effluentkwaliteit voor afvalwaterlozing. De waterprofessionals van Logisticon hebben tevens veel specifieke kennis over bijvoorbeeld PFAS-verwijdering, microplastics en andere (afval)wateruitdagingen.

Logisticon bezit Europa’s grootste verhuurvloot voor waterzuiverings- en waterbehandelingscomponenten. U kunt bij Logisticon terecht voor losse componenten en voor fullscale-installaties. Ook pilot-installaties en/of het financieren/aanschaffen van installaties behoren tot de mogelijkheden.

U vindt Logisticon op Maintenance Next bij stand 5.207. Logisticon’s team van waterprofessionals ziet u daar graag!

Ga voor meer informatie over Maintenance Next naar https://www.maintenancenext.nl/.

Wilt u een toegangskaart ontvangen, klik dan hier.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Meer nieuws
Logisticon neemt leerlingen mee in de wereld van techniek
Op woensdag 17 april opende Logisticon haar deuren voor enthousiaste groep 7 leerlingen van vijf basisscholen uit Groot-Ammers, Nieuwpoort/Langerak en Streefkerk.
Lees meer
Logisticon’s ultrafiltratie-installatie getest
Op een groot chemiecluster in Duitsland zijn plannen om een nieuwe fabriek te bouwen. Voor deze nieuwe fabriek is gezuiverd oppervlaktewater nodig.
Lees meer
Kwaliteit drinkwater Zweedse gemeente veiliggesteld
Eind 2023 klopte een Zweedse drinkwatervoorziening, verantwoordelijk voor het drinkwater van een grote gemeente, bij Ramson AB aan, Logisticon's partner in Zweden. In de drinkwaterbron had een bacterie uitbraak plaatsgevonden.
Lees meer
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.