Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Logisticon viert 35-jarig bestaan en vernieuwing van het pand met spectaculair bedrijfsfeest!

Logisticon vierde afgelopen weekend haar 35-jarig bestaan. Het bedrijfsfeest stond niet alleen in het teken van dit jubileum, maar ook van de officiële ingebruikname van het vernieuwde kantoorpand en de fabriekshal. Het weekend werd gevuld met diverse activiteiten, waaronder een relatiedag, een open dag en een spetterend personeelsfeest als afsluiter.

Het feestelijke weekend begon op vrijdag met een dag speciaal voor relaties en partners van Logisticon. Het hoogtepunt van de middag was de gastspreker Reinier van den Berg, bekend meteoroloog en klimaatexpert. Hij deelde zijn kennis en visie op het gebied van klimaatverandering en de rol van verduurzaming daarin. Dit sloot perfect aan op het verduurzamingsproces dat Logisticon heeft doorgemaakt. Na de inspirerende lezing kregen de gasten een rondleiding door het vernieuwde kantoorpand en de fabriekshal, waarna een heerlijk hapje en drankje klaarstond.

Op zaterdag overdag werden de deuren van Logisticon opengezet voor familie, dorpsgenoten, omliggende bedrijven en andere geïnteresseerden. Iedereen had de gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen van het bedrijf. Er was zelfs een kinderplein waar de jongsten zich konden vermaken terwijl de volwassenen zich lieten informeren over de innovatieve waterbehandelingsoplossingen van Logisticon. Ook hier werd gezorgd voor een hapje en een drankje om de bezoekers te verwennen.

Het hoogtepunt van het weekend vond plaats op zaterdagavond, toen het personeelsfeest van start ging. Niet alleen de medewerkers waren welkom, maar ook hun partners waren uitgenodigd om mee te genieten van de festiviteiten. Er stonden foodtrucks klaar waar iedereen kon genieten van koude en warme gerechtjes. Het publiek werd geëntertaind door een semi-akoestische band, waarbij gasten zelf verzoeknummers konden indienen. De sfeer zat er goed in en zelfs de dansvloer werd even gevuld. De avond eindigde met een spectaculaire eindshow. Een combinatie van water, licht en vlammenwerpers zorgden voor een onvergetelijk spektakel, waarmee het feest in stijl werd afgesloten.

Logisticon kijkt met trots terug op het geslaagde bedrijfsfeest en de open dagen. Het 35-jarig bestaan en de vernieuwing van het kantoorpand en de fabriekshal werden goed gevierd. Het evenement bood niet alleen een kans om relaties en partners in de schijnwerpers te zetten, maar ook om de lokale gemeenschap en geïnteresseerden te betrekken bij Logisticon en haar activiteiten. Het bedrijf bedankt dan ook alle bezoekers, medewerkers, partners en de spin in het web, OESS Events, voor hun bijdrage aan het succes van dit speciale weekend.

Met het vernieuwde kantoorpand en de fabriekshal is Logisticon klaar voor de toekomst. De modernisering en de verduurzaming zorgen voor een efficiëntere werkomgeving, een bijdrage aan de energietransitie en bieden ruimte voor verdere groei en innovatie. Het bedrijf blijft zich inzetten om hoogwaardige waterbehandelingsoplossingen te bieden die voldoen aan de steeds veranderende behoeften van haar klanten.

Het 35-jarig bestaan van Logisticon markeert een mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf, maar het is ook een blik op de toekomst. Met de succesvolle viering van dit jubileum en de positieve reacties van alle betrokkenen, kan het bedrijf met vertrouwen vooruitkijken naar de komende jaren.

Zie hier de aftermovie van het spetterende weekend.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Meer nieuws
Logisticon neemt leerlingen mee in de wereld van techniek
Op woensdag 17 april opende Logisticon haar deuren voor enthousiaste groep 7 leerlingen van vijf basisscholen uit Groot-Ammers, Nieuwpoort/Langerak en Streefkerk.
Lees meer
Logisticon’s ultrafiltratie-installatie getest
Op een groot chemiecluster in Duitsland zijn plannen om een nieuwe fabriek te bouwen. Voor deze nieuwe fabriek is gezuiverd oppervlaktewater nodig.
Lees meer
Kwaliteit drinkwater Zweedse gemeente veiliggesteld
Eind 2023 klopte een Zweedse drinkwatervoorziening, verantwoordelijk voor het drinkwater van een grote gemeente, bij Ramson AB aan, Logisticon's partner in Zweden. In de drinkwaterbron had een bacterie uitbraak plaatsgevonden.
Lees meer
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.