Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Logisticon Water Treatment bestaat 35 jaar!

Logisticon Water Treatment is trots aan te kondigen dat het bedrijf dit jaar haar 35-jarig jubileum viert. In deze drie-en-een-half decennia heeft Logisticon zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler op het gebied van waterbehandelingsoplossingen en -diensten.

Logisticon is als echt familiebedrijf altijd toegewijd geweest aan de continuïteit van haar producten en diensten, maar ook aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Recent is daarom besloten te investeren in een compleet nieuw kantoorpand en een nieuwe fabriekshal. Hiermee is het bedrijf geheel van het aardgas af en voorzien van energielabel A++++. De vernieuwingen bieden meer ruimte en moderne faciliteiten om de klanten nog beter te bedienen. Deze investering markeert een nieuwe stap in de groei van Logisticon en laat zien dat het bedrijf zich blijft inzetten voor een betere waterkwaliteit, ook in de toekomst.

Om het jubileum en de vernieuwingen te vieren opent Logisticon haar deuren voor relaties en belangstellenden op zaterdag 10 juni van 10:00 tot 15:00. Tijdens deze feestelijke open dag kunt u het nieuwe kantoorpand en de nieuwe fabriekshal bezichtigen onder het genot van een hapje en een drankje.

We nodigen u van harte uit voor deze open dag en hopen u te zien op 10 juni. Bent u nieuwsgierig naar de veranderingen en wilt u meer weten over Logisticon? Kom dan langs en ontdek het zelf!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Meer nieuws
Wereldwaterdag 2024
Vandaag, 22 maart, is het Wereldwaterdag. Deze internationale dag is door de Verenigde Naties in het leven geroepen om aandacht te vragen voor water en alle problemen daaromheen.
Lees meer
Aqua Nederland 2024 zit er weer op en wat was het een succes!
Het team van Logisticon blikt vol enthousiasme terug op dagen vol waardevolle ontmoetingen met zowel bestaande als potentiële klanten en partners. Dank aan iedereen die de tijd heeft genomen om de inDENSE® te bewonderen.
Lees meer
inDENSE®-technologie verder omarmd door Nederlandse waterschappen
De inDENSE®-technologie wordt meer en meer omarmd door de Nederlandse waterschappen en begin 2024 is door Logisticon op de rioolwaterzuivering van Amsterdam-West op één van de nabezinktanks als pilot een installatie van 6 inDENSE®-cyclonen geplaatst.
Lees meer
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.