Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Nieuwbouw deels in gebruik

De laatste update over de verbouwing van het nieuwe kantoorpand en de productiehallen dateert van oktober 2021. De afgelopen maanden is er veel gebeurd, waardoor het kantoorpand aan de Energieweg 2 inmiddels met veel plezier in gebruik is genomen. Naast de ruimtewinst is de optimale luchtverversing, zeker in deze tijd van COVID-19, van essentieel belang om de dagelijkse werkzaamheden te kunnen voortzetten.

Zoals eerder aangegeven komen de kernwaarden van Logisticon goed tot uiting in de nieuwe kantoorinrichting en klimaatbeheersing. Zowel de kantoren als bedrijfshallen functioneren aardgasvrij, wat past bij de duurzaamheidsfilosofie. Daarnaast is er nagedacht over de eisen op het gebied van luchtverversing en optimale koeling. Dit resulteert in een optimaal comfort en een gezonder binnenklimaat. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het afronden van de buitenterrassen, grenzend aan de kantine en vergaderruimte.

Ook bij de bouw van de nieuwe fabriekshal is in de afgelopen maanden veel vooruitgang geboekt. Na het optrekken van de staalconstructie en de plaatsing van het dak, is nu ook de vloer gereed voor gebruik. Tevens is er hard gewerkt aan de inrichting, zodat deze optimaal benut kan worden voor het bouwen van de vele mooie projecten voor opdrachtgevers. Logisticon is tevreden met het eindresultaat en de groeimogelijkheden die deze verbouwing oplevert.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Meer nieuws
Tijdelijke drinkwatervoorziening tijdens ombouw drinkwaterstation
In centraal Europa wordt veel drinkwater gewonnen uit oppervlaktewater, vooral uit meren. Om de levering van kwalitatief goed drinkwater ook in de toekomst te garanderen moet een groot utiliteitsbedrijf in Zwitserland drinkwaterstations moderniseren.
Lees meer
MBR-installatie voor industriƫle klant
Logisticon heeft voor een industriƫle klant in de chemie, gevestigd in het roergebied in Duitsland, een membraanbioreactor (MBR) installatie gerealiseerd.
Lees meer
Oppervlaktewater pilot voor Dunea Valkenburgse Meer inbedrijf gesteld
Dunea is op zoek naar nieuwe bronnen voor drinkwater omdat het robuuste systeem, met twee rivierbronnen (Maas en Lek) en 80 km lange leidingen naar de duinen, steeds kwetsbaarder wordt.
Lees meer
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.