Snel en flexibel huren

Naast verkoop verhuurt Logisticon ook vrijwel alle waterzuiveringssystemen en waterbehandelingsinstallaties. Logisticon Verhuur is daarmee Europa’s grootste verhuurder van waterzuiveringen en waterbehandelingen geworden. Wij verhuren alles wat nodig is voor waterbehandeling; van componenten tot een complete zuiveringsinstallatie. Denkt u hierbij onder andere aan zandfilters, actief kool filters, striptorens, pompen, bufferbakken, chemicaliën doseringen, lamellenbezinkers, beluchters, flotaties of membraansystemen en nog veel meer. Neem gerust contact op voor een volledig overzicht.

Meer flexibiliteit of oplossing bij calamiteiten

U kunt de waterzuivering of waterbehandeling naadloos afstemmen op uw behoefte. Meer of minder capaciteit, een gewijzigde watersamenstelling, nieuwe of zwaardere lozingseisen. Logisticons’ mobiele waterzuiveringsoplossingen zijn ideaal voor continering van de productie, installatie opstart en onderhoudswerkzaamheden of tijdelijke extra water. Deze installaties kunnen gehuurd worden als alleenstaande unit of gecombineerd worden met meerdere typen behandelingen zowel voor tijdelijk geplande huur als ook voor calamiteiten.

Middellange en lange termijn huur oplossingen

Logisticons’ mobiele waterzuiveringsoplossingen heeft Europa’s grootste vloot aan mobiele waterbehandeling en waterzuiveringsinstallaties, waarbij gebruik gemaakt wordt van vele soorten bewezen zuiveringsoplossingen. De installaties kunnen ook voor middellange als lange termijn gehuurd worden om aan uw specifieke wensen te kunnen voldoen. Naast huur is het ook mogelijk het onderhoud en bediening door ons uit te laten voeren.

Eerst testen, daarna pas aanschaffen

Op laboratoriumschaal zijn zuiveringstechnieken te simuleren, maar werken deze ook op locatie bij uw bedrijf? Door eerst componenten of een complete installatie te huren en te testen kunt u kennis opdoen over de robuustheid van de oplossing en heeft u zekerheid voordat u investeert in een nieuwe installatie.

Onderzoek en ontwikkelprojecten

Het materieel uit onze verhuurvloot is ook ideaal voor inzet bij research and development. Onze verhuurafdeling zorgt dat uw onderzoekers snel over het juiste materieel beschikken, afkomstig uit ons eigen verhuurpark. Dankzij onze ervaring kunnen wij creatief en oplossingsgericht met u meedenken. De mogelijkheden zijn - letterlijk - groot; ook omvangrijke systemen zoals een full-scale installatie kunnen wij samenstellen en leveren uit de verhuurvloot.

Goedkoper

Investeren in materiaal dat een lage bezettingsgraad heeft is duur. Om een goede financiële vergelijking te maken moet u rekenen met ‘total costs of ownerschip’ (TOC). Dit zijn niet alleen de aanschafkosten, maar ook de kosten voor opslag, onderhoud, financiering en reparaties. Door materieel te huren blijven de kosten voor u inzichtelijk. U deelt de kosten voor onderhoud en afschrijving met onze andere klanten.

Snelle vervanging

Onderdelen van een zuivering kunnen altijd defect raken. Als u snel een oplossing wilt kunt u bij ons installaties of onderdelen huren om door te gaan met water zuiveren of water behandelen. Of u koopt of huurt bij Logisticon, u kunt altijd rekenen op een betrouwbare waterzuivering.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de online nieuwsbrief!

Door op "inschrijven" te klikken ga je tevens akkoord met het Privacy statement.